Meniu
Cosul tau

Livrare şi plată

1. MONITORIZAREA COMENZII
După plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail care conține toate detaliile. Este posibil să vă contactăm dacă avem nevoie de informații suplimentare pentru a vă verifica plata. Odată confirmată comanda, aceasta va fi expediată în termen de 2 zile lucrătoare. De obicei, livrăm imediat (orele pot varia în timpul sărbătorilor).

În funcție de locația dvs. și de metoda de expediere aleasă, livrarea poate dura intre 1-7 zile lucrătoare după expediere. Vă vom oferi un număr de urmărire pentru a vă menține la curent.

2. LIVRARE
Comenzile sunt livrate de luni până vineri între orele 09:00 - 17:00. Livrarea express este disponibilă pentru majoritatea destinațiilor. Comenzile din weekend vor fi procesate in ziua următoare de luni.

3. TAXE
Includem costul taxelor și impozitelor în comanda dvs., deci nu va trebui să plătiți taxe suplimentare, cu toate acestea, dacă comandați din afara Uniunii Europene, poate fi necesar să plătiți TVA sau taxe locale de vânzare.

4. ANULĂRI
Deoarece achiziția dvs. va fi pregătită rapid pentru expediere, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți la office@tudorshome.ro cât mai curând posibil pentru a anula sau a face orice modificare la o comandă. Deși nu putem anula o comandă odată ce a fost expediată, vă vom rambursa prețul integral minus costul de expediere pentru orice articol returnat care respectă politica noastră de returnare. Cu toate acestea, veți fi responsabil pentru costul și aranjamentul de returnare a articolelor.


5. MODALITĂȚI DE PLATĂ
Modalitățile de plată acceptate sunt:

Plata online prin card bancar prin intermediul platformei MobilPay (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro). Dacă ați ales metoda de plată ”Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile online. „3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Plata numerar la livrare.