Meniu
Cosul tau

Termeni și condiții

1. CONDIȚII GENERALE
Acest site web (numit în continuare „SITE”) este administrat de către societatea HOMETUDORS S.R.L. cu sediul în Campina, Prahova, Aleea Constructorului, Nr.2, Bl.Icim, Et.3, Ap.16, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J29/1938/2020, CUI 43220891, e-mail: office@tudorshome.ro.

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, întelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând HOMETUDORS S.R.L., care se află la adresa www.tudorshome.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele asigurate/oferite de HOMETUDORS S.R.L. în rețeaua sa de magazine și prin intermediul site-ului www.tudorshome.ro. Pentru înlăturarea oricărui dubiu, denumirea SITE folosită în acest document acopera domeniul de internet tudorshome.ro, precum și toate subdomeniile acestora.

UTILIZATOR/CONSUMATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

PROFESIONIST/COMERCIANT: societatea HOMETUDORS S.R.L. cu sediul în Campina, Prahova, Aleea Constructorului, Nr.2, Bl.Icim, Et.3, Ap.16, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J29/1938/2020, CUI 43220891, e-mail: office@tudorshome.ro.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii HOMETUDORS S.R.L..

2. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
Toate materialele întegrate în acest SITE sunt proprietatea intelectuală a HOMETUDORS S.R.L.. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate online. Pentru orice tip de folosire a elementelor grafice de pe acest site, vă rugăm să ne contactați la office@tudorshome.ro.

Este interzisă orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

Prin accesarea SITE-ului www.tudorshome.ro utilizatorii consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabilă. Utilizatorii acestui SITE sunt rugați să citească cu atenție termenii și conditiile de utilizare.

Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare. Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii.

3. PREȚURILE PRODUSELOR
Toate prețurile din acest SITE sunt exprimate în LEI și includ TVA.

4. PLASAREA COMENZII
Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul prezentului SITE. Pentru a putea cumpăra online produsele noastre trebuie să vă creați un cont de utilizator. Imediat după plasarea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare la adresa furnizată. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru.

5. GARANȚIA PRODUSELOR
Toate produsele comercializate de către site-ul nostru, beneficiaza de toate garanțiile oferite de lege.

6. LIMITARE DE RESPONSABILITATE
Nu vom fi raspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site și orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Specificațiile tehnice, prețurile sau pozele produselor prezente pe acest site sunt cu titlu informativ și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă, iar HOMETUDORS S.R.L. nu își asumă nici o responsabilitate asupra schimbărilor care ar putea surveni.

Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compoziţia şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că dispozitivul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.

Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate de la producatori/furnizori și HOMETUDORS S.R.L. nu își asumă raspunderea pentru corectitudinea acestor informații. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată și în limita stocului disponibil.

7. LITIGII
Pentru orice conflict apărut între HOMETUDORS S.R.L. și clienții săi se va cauta o rezolvare pe cale amiabilă. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească competentă conform legii.